Auto Winkel Roeselare

Auto Winkel Roeselare

Auto Winkel Roeselare — Auto Onderdelen webshop

Auto Winkel Roeselare heeft een grote keuze van de beste prijzen voor auto-onderdelen en accesoires. Vanaf een bestelling van 150 € is de verzending gratis, met een bedenktermijn van 2 weken. Kunt u het product wat u zoekt niet vinden bij ons? Neem contact met ons op en wij helpen u verder. Bestellingen worden direct de volgende dag verstuurd, zodat u deze binnen enkele dagen in huis heeft.

Ons assortiment van auto-onderdelen omvat fabrikanten zoals Bosch, Beru, Sachs, Luk, Hella, Valeo, Febi Bilstein, TRW, Ate, K & N, metzger en nog veel meer. De zoekfunctionaliteit op onze website is zeer intuitief ontworpen, dus ook de beginnende auto-hobbyist kan bij ons binnen een paar tellen de juiste onderdelen vinden. Het is zelfs mogelijk om met het nummer van uw sleutel naar onderdelen te zoeken.

Daarnaast zijn er verschillende manieren om uw bestelling te betalen. Laat u uw auto-onderdelen onder rembours, dan betaalt u pas na ontvangst. Bestellingen kunnen ook heel klantvriendelijk via paypal betaald worden. Bestellingen kunnen direct verzonden worden en u heeft recht op een niet-goed-geld-terug garantie. Maar de oudvertrouwde bankoverschrijving is uiteraard ook mogelijk.

Auto Winkel Roeselare

Translate »
X